dissabte, 26 de setembre del 2009

Info (VI). Santiago

Tot té un inici i un final, i en aquest viatge, Santiago ha estat les dues coses...

• Dormir

o Hostal plaza de armas: al centre de la ciutat, amb una vista privilegiada de la plaça, habitacions justes amb lavabo inclòs però dutxa comuna (i difícil de graduar). A més donen al lobby i el servei wi-fi és bastant justet, habitació doble, 20000 pesos (25€).

o Hostal La Chimba: a Bellavista, lloc de decoració divertida, igual que l’ambient, hi ha festa cada dia, però que per sort no et dificulta el dormir, servei de wi-fi molt bo, l’habitació (amb bany i dutxa comú) 20000 pesos (25€).

• Menjar

o La piojera: lloc cutre però amb estil, vindria a ser un bar del gòtic però freqüentat per gent de totes les edats i condicions. Terremoto (vi dolç dolent amb bola de gelat, 1700 pesos, una mica més de 2€) La ‘réplica’ pel proper viatge.

o Restaurante Galindo: a Bellas Artes, carns a la brasa a tuti-pleni, servides en bols com de sopa, més per atipar-se que per gaudir del menjar, graellada per dos, begudes i un cafè 17400 pesos (23€)

o La casa en el aire: al patio Bellavista, bona decoració per un lloc maco per prendre alguna cosa...amb calma, doncs el servei no és el més ràpid de la ciutat. També has de tenir sort amb els possibles companys de la taula del costat, doncs estàs apretadet (a nosaltres ens van tocar uns cridaners força bordes). Per 6000 pesos (8€) pots comprar una samarreta “revolucionària”: amb 4 fotos darrera de: Salvador Allende, el Che, el Víctor Jara i el sub-comandante Marcos.

o Como agua para chocolate: sopar de cloenda a un lloc meravellós, l’ambient, la decoració simulant un patí mexicà, el servei (excepte a l’hora de cobrar) i especialment, el menjar: una safata de peix i marisc per compartir (amb una salsa de maionesa i mel espectacular, congrio amb ametlla i espinacs, un filet amb bacon i salsa de tres pebres suaus (deliciós), un gelat de postres luxuriós, aigua, vi, i un tallat 43500 pesos, (menys de 60€).

Fer

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada